Arkivfoto

Arkivfoto

Ung kvinde voldtaget i busk til byfest: To mænd jagtes

En 20-årig kvinde har anmeldt, at hun blev voldtaget ved Majfesten i Hedensted lørdag aften

Denne weekends byfest i Hedensted, kaldet Majfesten, er ramt af en alvorlig sag om voldtægt. Det skriver Horsens Folkeblad.

Det er en 20-årig kvinde, som har anmeldt, at hun på vej hjem fra festen lørdag aften kort før klokken 20.30 blev overmandet af to mænd, som trak hende med ind i et buskads og voldtog hende.

Den dybt chokerede kvinde har forklaret politiet, at hun gik på Stadion Allé i østlig retning, da hun med tennisbanerne på venstre hånd blev pågrebet af de to mænd.

Kvinden har kun kunnet give et sparsomt signalement af gerningsmændene. De beskrives som: 20-21 år, cirka 180 cm., kortklippet mørkt år og formentlig noget skæg.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, fortæller til Horsens Folkeblad, at politiet har været til stede ved festpladsen det meste af natten og fortsat vil være der i dag søndag.

Samtidig søger man efter eventuelle vidner til sexoverfaldet.

"Måske har nogle set to mænd trække kvinden af sted med det postyr, det har givet, eller har bemærket nogle mænd, der stod og ventede eller har opført sig underligt," lyder det fra vagtchefen.

Vidner bør kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 12 May 2019 13:01