Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Roman Stetsyk - stock.adobe.com

Pas på kvinde med fødselsdagsgave: Det er ét STORT opfindsomt svindelnummer

Endnu et trick kan føres ind i bogen om tricktyvenes mulige svindelnumre. Vi præsenterer: "fødselsdagstricket".

Mandag eftermiddag blev tricket forsøgt mod en 80-årig kvinde fra Holbæk, som omkring klokken 16 fik uventet besøg i sin lejlighed på Borgmestergårdsvej af en udenlandsk kvinde, der oplyste, at hun havde en fødselsdagsgave, som hun skulle aflevere til den 80-åriges overbo. Overboen var ikke hjemme, så derfor bad den fremmede kvinde om at låne en kuvert.

Heldigvis fattede den 80-årige kvinde mistanke om, at et tricktyveri var under opsejling, og derfor afviste hun blankt kvinden, som hun bortviste, oplyser politiet.

Da den udenlandske kvinde forlod området, så kvinden, at hun var i selskab med endnu en kvinde og en mand i en lysgrå bil.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den fremmede kvinde og hendes to kompaner. Kvinden, der henvendte sig beskrives som:

Østeuropæisk af udseende, 40-45 år, 160-165 cm., almindeligt bygget, hvid i huden, sort, kort hår. Hun talte dansk med accent og var iført sort vindjakke.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har set personerne og deres bil i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 15 May 2019 11:47