Arkivfoto: AP / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Arkivfoto: AP / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Kvinde i rød Porsche kvæstede 12-årig pige og flygtede fra stedet: Nu har politiet foretaget anholdelse

Midt- og Vestsjællands Politi mener, at en 29-årig kvinde fra Frederikssund er identisk med den person, som påkørte 12-årig pige i januar og stak af fra ulykkesstedet med anden bilist

En 29-årig kvinde fra Frederikssund er efter tip fra offentligheden blevet anholdt og sigtet i en mystisk sag fra januar måned, hvor en 12-årig pige fra Jægerspris blev påkørt af en rød Porsche i krydset Elverdamsvej/Biltris Gade/Hornsherredvej i Biltris. Det skriver sn.dk.

Den 29-årige kvinde er sigtet for brugstyveri af bilen, tyveri af nummerplader og påkørslen af pigen. Hun er samtidig sigtet for at flygte fra ulykkesstedet uden at hjælpe den tilskadekomne pige.

"Vi er meget glade for de henvendelser, vi har fået fra borgere. Den 12-årige påkørte pige er den dag i dag stadig under behandling, så vi er rigtig glade for, at efterforskningen har kunne lede frem til en anholdelse," siger presseansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist, til sn.dk.

Kvinden, som allerede blev anholdt i marts måned, nægter sig dog skyldig i anklagerne.

Ved ulykken 16. januar blev pigen slynget op på forruden af bilen og herefter ned på jorden. Kvinden kom tydeligt chokeret ud af den røde Porsche med et mindre kæledyr i armene.

Bag Porschen kørte en sort VW Golf, der blev ført af en mand. Manden i Golfen trøstede kvinden i Porschen, hvorefter de begge satte sig ind i Golfen og kørte fra stedet, uden at hjælpe pigen eller give sig til kende. Kvinden efterlod Porschen på ulykkesstedet. Pigen havde fået et brud på sit ene ben og havde også slået hovedet kraftigt.

Ifølge sn.dk har Midt- og Vestsjællands Politi også en god idé om, hvem manden, som kvinden flygtede sammen med, er. Han er dog ikke afhørt endnu, oplyses det.

jn

Publiceret 16 May 2019 15:17