Foto: Lars Aarø / Østjyllands Politi

Foto: Lars Aarø / Østjyllands Politi

Flere tilfældige borgere udsat for væbnet røveri: Én mand anholdt - en fortsat på fri fod

Østjyllands Politi har anholdt en 33-årig mand, som mistænkes for at stå bag tre gaderøverier begået natten til fredag og lørdag i Aarhus C.

Tre tilfældige personer blev natten til lørdag udsat for røveri af en mand i det centrale Aarhus.

Under røverierne blev de passet op på Frederiks Allé i Aarhus, hvor de med kniv blev truet til at hæve kontanter til gerningsmanden.

Østjyllands Politi fandt lørdag frem til identiteten på den formodede gerningsmand, men han var ikke til at træffe på de adresser, politiet opsøgte.

Klokken 13.18 indløb en anmeldelse om, at et par vagter tilbageholdt en aggressiv butikstyv i Rema 1000. Det viste sig, at gerningsmanden var den mistænkte til røverierne. Den 33-årige blev straks anholdt og sigtet.

Ved det ene af røverierne deltog en anden gerningsmand, som Østjyllands Politi fortsat forsøger at finde frem til.

De tre røverier

• Første røveri fandt sted natten til fredag kl. 2.45, hvor en ung mand blev passet op af to gerningsmænd ud for Frederiks Allé nr. 91. Den unge mand blev truet med kniv til at udlevere sin mobiltelefon og hæve nogle kontanter i en automat i nærheden.

• Natten til lørdag kl. 2.15 blev en anden mand udsat for røveri stort set samme sted. En gerningsmand holdt en kniv mod mandens hals og tvang ham til at hæve penge i en nærliggende automat. Herefter stak gerningsmanden af til fods.

• Senere lørdag morgen kl. 7.52 blev en kvinde på samme lokation passet op af en mand, der også brugte en kniv til at true hende til at hæve penge i en automat.

Efterfølgende løb han ad Jægergårdsgade i østlig retning, oplyser Østjyllands Politi.

Kontakt politit på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger om manden, som fortsat er på fri fod.

jn

Publiceret 18 May 2019 14:21