Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Artwell - stock.adobe.com

Sexkrænket kvinde troede hun flygtede i sikkerhed på togstations toilet: Så bankede det på døren

Politiet efterlyser en mand, som tirsdag aften udsatte 18-årig kvinde for grov blufærdighedskrænkelse i Silkeborg

En 18-årig kvinde sad tirsdag aften ved 20-tiden og ventede på bussen på Silkeborg Station, da hun blev antastet af en fremmed mand af udenlandsk herkomst, som kom med ubehagelige spørgsmål af

seksuel karakter. Han spurgte blandt andet, om den unge kvinde kunne lide sex, inden han pludselig kyssede hende på munden og befølte hende på brysterne og bagdelen, skriver Midtjyllands Avis.

Den 18-årige kvinde vristede sig fri og søgte tilflugt på stationens toilet, hvor hun låste sig inde og tilkaldte hjælp.

Da det senere bankede på døren, lukkede hun op i den tro, at nogen var kommet hende til hjælp, men udenfor stod sexkrænkeren, som ikke havde opgivet sit forehavende, skriver Midtjyllands Avis.

Manden forsøgte igen at omfavne og gramse på kvinden. Det lykkedes dog igen at slippe fri og stikke af fra stationen.

Gerningsmanden efterlyses nu af politiet med følgende signalement: Cirka 30 år, omkring 170 cm. høj, almindelig af bygning, ikke-etnisk dansk, havde et kort overskæg og store læber. Han talte dansk med accent og var iført orange vest og grå joggingbukser.

Lokalpolitiet i Silkeborg skal nu se videoovervågning fra stationen igennem i håb om at kunne identificere manden. Hvis noget har en idé om, hvem han er eller har været vidne til episoden, så

må de meget gerne kontakte politiet på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 22 May 2019 14:05