Arkivfoto.

Arkivfoto.

Cecilies tragiske død, blot 18 år: "I dag fik min lille prinsesse endelig fred"

Lægerne kom med den hjerteskærende dom, at hun ikke ville blive 19 år gammel. Hun blev 18.

18-årige Cecilie Trier Dalgaard er stille sovet ind som følge af den uhelbredelige kræft, hun fik konstateret for blot halvandet år siden, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

I marts måned fortalte Cecilie sin historie i forbindelse med, at hendes fætter Patrick Nielsen til august vil klare en Ironman og samtidig samle ind til Børnecancerfondens arbejde.

Såvel fætteren som familien vidste godt, at det nok var for sent til, at de indsamlede penge kunne komme Cecilie til gavn. Kræften spredte sig nemlig, uden der var meget at gøre. Lægerne var kommet med den hjerteskærende dom, at hun ikke ville blive 19 år gammel. Hun blev 18.

Cecilies far, René Dalgaard, skriver i en gribende opdatering på Facebook:

"I dag fik min lille prinsesse endelig fred, efter en lang og uretfærdig kamp. Hun kæmpede til det sidste, for hun var slet ikke færdig med at leve dette fantastisk liv.

Jeg er dybt beæret og taknemmelig over at have fået lov til at være far til sådan en smuk og livsglad pige, som nød alt hvad livet indebar.

Hvis det her overhovedet skal give nogen mening, så må det være, at der er en, som har brug for de kvaliteter som Cecilie havde. Livsglæde, social og nysgerrig på alt.

Hun kunne samle alle om sig, og lod aldrig nogen stå tilbage alene. Hun kunne ikke fordrage at nogen blev holdt udenfor, og tænkte altid på andre før sig selv.

Det gør så ufattelig ondt lige nu, og tomheden kræser sine usynlige spor i mit sind. Du vil altid have en kæmpe plads i mit hjerte og være sammen med mig for altid. Jeg elsker dig så ufattelig meget min lille prinsesse. Sov godt

Det er ikke et farvel min elskede skat, men et snarlig gensyn.

Knus og kram fra din far for altid"

Cecilie Trier Dalgaard bisættes fra Holstebro Kirke på søndag den 26. maj, klokken 14. I en dødsannonce i dagens avis skriver familien, at det er Cecilies ønske, at man ikke kommer i sort, men gerne farverigt tøj, ligesom der i stedet for blomster ønskes gavekort til blomsterhandlere.

Publiceret 23 May 2019 15:57