Arkivfoto

Arkivfoto

Rumæner jalousi-amok: Gennemtæskede forsvarsløs kvinde på åben gade

Retsvæsenet har gjort kort proces mod en 46-årig rumænsk mand

Kun 30 dage efter en 46-årig rumænsk mand overfaldt en 55-årig kvinde på åben gade i Aarhus, er han i dag ved Retten i Aarhus idømt 50 dages fængsel og udvisning af Danmark, oplyser Østjyllands Politi.

Den 46-årige rumæner, som har opholdt sig i Danmark i cirka fem år, blev ramt af et anfald af jalousi, hvilket fik ham til umotiveret at overfalde sin kæreste den 23. april ved Mølleparken i Aarhus midtby.

Han slog kvinden i ansigtet og rykkede hende ned på jorden i hendes hår, hvorefter han sparkede hende flere gange på kroppen, mens hun lå forsvarsløs på jorden.

Mens flere borgere tilbageholdte manden, blev både politi og en ambulance tilkaldt, og manden blev anholdt og varetægtsfængslet.

I retten er han nu blevet dømt for vold. Straffen lyder på 50 dages fængsel og efterfølgende udvisning af Danmark i en periode på seks år.

"Den 55-årige kvinde blev ud af det blå udsat for et voldeligt overfald på gaden i Aarhus, og jeg er tilfreds med, at retten takserede det til en fængselsstraf på 50 dage og udvisning af Danmark," siger anklagerfuldmægtig fra Østjyllands Politi, Jacob Gents.

Manden erkendte sig delvist skyldig og modtog dommen.

jn

Publiceret 23 May 2019 12:47