Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock tverkhovinets - stock.adobe.com

Knivmand forsøgte at frarøve kvinde hendes hund på åben gade: Men så sagde det haps!

Vestegnens Politi søger vidner til et overfald og røveriforsøg i Ishøj

Det gik bestemt ikke som planlagt for en mand, der fredag forsøgte at frarøve en kvinde hendes hund på Ishøjstien ud for Baldershøj 24 i Ishøj.

Manden overfaldt den kvindelige hundelufter med en køkkenkniv omkring klokken 19, men heldet med at få vristet hunden fra kvinden mislykkedes, da hunden bed gerningsmanden kraftigt i det ene lår. Han stak derefter af fra stedet haltende kraftigt på det ene ben, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, 40-50 år, 180-190 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden, mørke øjne, talte gebrokken engelsk med dansk accent. Iført knælang mørk jakke med hætten trukket op over hovedet. Det virkede som om jakken var for stor til ham. På fødderne bar manden army-grønne gummistøvler.

Politiet håber nogen kan genkende gerningsmanden, måske ud fra hans halten på det ene ben som følge af hundebiddet. Kontakt Københavns Vestegns Politi på telefon 1-1-4 med oplysninger.

Det skal bemærkes, at gerningsmanden blev set to gange tidligere på fredagen af både kvinden og et vidne hhv. om formiddagen og om eftermiddagen ved et naturområde med en sø mellem Ishøj Bygade og Pilemarksvej tæt på Ishøj Landsby. Begge gange iført de army-grønne gummistøvler og den mørke jakke som på gerningstidspunktet.

Kortet her viser området, hvor overfaldet sket. Foto: Vestegnens Politi

Kortet her viser området, hvor overfaldet sket. Foto: Vestegnens Politi

jn

Publiceret 27 May 2019 12:21