Foto: Philip Davali/Ritzau/Scanpix.

Foto: Philip Davali/Ritzau/Scanpix. Ritzau Scanpix

Kvinde voldtaget under gadefest - 15 anholdt for vold, narko og våben

Københavns Politi undersøger torsdag en voldtægtssag, som er anmeldt i forbindelse med onsdagens Distortion-fest på Nørrebro

Københavns Politi undersøger torsdag en voldtægtssag, som er anmeldt i forbindelse med onsdagens Distortion-fest på Nørrebro i København. Anmeldelserne efter onsdagens gadefest i København skaber travlhed hos politiet. 15 personer er anholdt, skriver TV 2 Nyheder.

"Vi er i gang med at efterforske sagen, siger han. Af hensyn til de videre undersøgelser kan politiet på nuværende tidspunkt ikke oplyse nærmere deltajer om sagen," siger Tommy Laursen, kommunikationsansvarlig ved Københavns Politi, til TV 2.

Hertil kommer anmeldelser og anholdelser for vold, våben og narko.

"Vi har modtaget en lind strøm af voldsanmeldelser i løbet af formiddagen, og det fortsætter med travlhed her over middag. Folk kommer ind hele tiden," siger Tommy Laursen.

Tre blev anholdt onsdag for salg af narkotika, hvoraf to skal fremstilles i grundlovsforhør. Én er anholdt for overtrædelse af knivloven. Én er anholdt for ukvemsord mod tjenestemand. Fire er anholdt for ulovligt ophold, to for ulovligt arbejde, og to er genkendt for tyveri. Én person er anholdt i henhold til ordensbekendtgørelsen om sikring af den offentlige orden, ligesom vedkommende også havde et indrejseforbud. Yderligere én person er anholdt i forbindelse med ordensbekendtgørelsen.

Under Distortion på Nørrebro i 2018, foretog politiet 14 anholdelser, oplyser Tommy Laursen til TV 2 Nyheder.

Publiceret 30 May 2019 16:25