Arkivfoto.

Arkivfoto.

Henrik død efter brutal vold, 40 år gammel: "Det her er så meningsløst, at det skriger til himlen"

Henrik Groth Ramussen blev udsat for så megen vold, at han dagen efter døde af sine kvæstelser

Med tårer i øjnene og ansigter ramt af sorg tog familie, venner og bekendte lørdag formiddag afsked med den kun 40-årige Henrik Groth Rasmussen, der døde den 14. maj efter at have været udsat for vold i et hus i Søby, skriver Fyens.dk.

Præst Regnar Møller Nielsen lagde ikke skjul på, at bisættelsen indtil videre var den sværeste i hans liv.

"Det her er så meningsløst, at det skriger til himlen. Jeres hjerter må være fyldt med vrede, smerte og sorg. Fyldt med magtesløshed. At døden kan vise sig i så grusomme former, er ikke til at forstå," sagde han i sin prædiken ifølge Fyens.dk.

"En mor skal ikke begrave sin søn. Rækkefølgen er helt forkert. Det er okay at være vred og spørge, hvordan Gud kan tillade dette. Til gengæld forlanger vi, at Gud er med os nu. At han er her midt i smerten og savnet. Vi forlanger, at han vil bære os igennem savnet, så vi ikke går helt i stykker. At han vil vugge os i søvn. Vi nægter at lave Henriks død definere, hvem han var. Vi vil huske ham som den, han var. Et ordentligt menneske. En god kammerat. En god søn. Sådan vil vi huske ham," sagde Regnar Møller Nielsen.

Ifølge Fyens.dk blev Henrik Groth Ramussen blev mandag den 13. maj udsat for så megen vold på adressen Langebro 1 i Søby, at han dagen efter døde af sine kvæstelser på Odense Universitetshospital.To mænd - en på 57 år og en på 42 år - er sigtet i sagen og sidder lige nu varetægtsfængslet. Politiet efterforsker stadig sagen.

Publiceret 02 June 2019 13:33