Arkiv/modelfoto.

Arkiv/modelfoto.

Kvindelig skolelærer fik tæsk af vred mor til pige i 2. klasse: Nu skal skolelæreren fyres

"Pludselig går døren op med et brag, og en mor kommer gående mod mig. Det er mig, hun er vred på,"

Skolelærer Else Marie Jørgensen blev for et år siden blev udsat for et voldeligt overfald af en forælder, mens hun var på arbejde som lærer. Det har ført til sygemeldinger, og nu har Billund Kommune varslet hende en fyring på grund af sygemeldingerne, skriver Jyske Vestkysten.

Else Marie Jørgensen havde gårdvagt, hvor en mindre konflikt havde udspillet sig mellem nogle elever i 2. klasse. En konflikt, der flere timer senere stadig ikke var ude af verden.

"Pludselig går døren op med et brag, og en mor kommer gående mod mig. Det er mig, hun er vred på," fortæller Else Marie Jørgensen til Jv.dk.

"Hun skælder ud og råber og truer mig på livet. To gange siger hun, at "jeg slår dig fandme ihjel", og det slutter med, at hun slår mig hårdt på kinden, så jeg fik et stort, rødt mærke, som var synligt i nogle dage. Så trampede hun ellers ud af døren igen," fortæller hun.

Den oprevede mor mente, at Else Marie Jørgensen havde udsat hendes datter for vold. Læreren måtte ganske vist have fysisk fat i pigen for at løse en konflikt, men alle beskyldninger om vold er hun efterfølgende blevet renset for, skriver Jyske Vestkysten.

Publiceret 02 June 2019 10:41