Foto: Øxenholt Foto.

Foto: Øxenholt Foto.

Masseslagsmål på valgdagen: Mand stukket med kniv - hund stukket ihjel

Politiet efterlyser vidner til masseslagsmål

Østjyllands Politi har været massivt tilstede i Bispehaven i Aarhus V og har afspærret en flere steder i området.

Østjyllands Politi oplyser, at det skyldes et stort slagsmål, som er endt med knivstik.

Politiet fik klokkken 17.07 en anmeldelse om, at en gruppe havde været i slagsmål ved Bispehavevej 47.

De foreløbige undersøgelser tyder også på, at en gruppe mænd har været oppe at slås på stedet.

Ifølge politiet skulle der i den forbindelse være blevet sluppet en hund løs. Kort efter kom en 25-årig mand til stedet og trak en kniv, som han stak hunden med.

Samtidig blev en 18-årig mand formentlig stukket i skulder og lår. Han forsvandt dog fra stedet i bil sammen med flere andre.

En hundepatrulje eftersatte bilen, der havde sat kurs mod skadestuen. I bilen sad fire andre personer, der alle blev anholdt og kørt til politigården i Aarhus.

Da politiet ankom til gerningsstede,t befandt den 25-årige mand med kniven sig fortsat på stedet. Han blev anholdt og kørt med på politigården.

Hunden, der var blevet stukket, lå på jorden og var så ilde tilredt, at betjentene var nødsaget til at aflive den ved brug af tjenestevåben. Hunden er nu blevet afhentet og kørt væk fra stedet.

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om hændelsesforløbet eller baggrunden for slagsmålet.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set personerne i området ved Bispehavevej 47. Henvendelse kan ske på telefon 114.

Publiceret 05 June 2019 21:17