Foto: Politiet.

Foto: Politiet.

Stærkt efterlyst over hele landet: Politiet vil meget gerne have fingrene i kasket-fyren og hans makker

Ukendte gerningsmænd har stjålet smykker og kreditkort fra en villa i Sevel mellem Holstebro og Skive - og efterfølgende har de brugt kreditkortene i både hæveautomat og butik. Lignende fremgangsmåde er benyttet ved tyveri og bedrageri i Nordjylland, og politiet beder nu offentligheden om hjælp til at genkende gerningsmændene.

Den 14. maj 2019 i tiden mellem kl. 15.30 og kl. 17.30 stjal ukendte gerningsmænd smykker og kreditkort fra en villa i Sevel. Kreditkortet blev efterfølgende misbrugt i flere pengeautomater i Skive, ligesom der med det stjålne kort blev købt en mobiltelefon i Føtex i Skive. Gerningsmændene talte engelsk.

Efterforskningen har vist, at samme fremgangsmåde har været benyttet den 11. maj 2019 i Øster-Vrå i Nordjyllands Politikreds, hvor der ligeledes blev stjålet smykker og kreditkort, der efterfølgende blev benyttet i Sæby.

På baggrund af overvågningsbilleder ønsker Midt- og Vestjyllands Politi hjælp til genkendelse af gerningsmændene.

Gerningsmændene beskrives af politiet på denne måde:

A: mand, 25-35 år, slank af bygning, mørkt hår, mørkt skæg, ved købene i Føtex samt ved kontanthævningerne var han iført mørk sixpence kasket, sort jakke, blå/hvid ternet skjorte, blå jeans, sorte sko.

Foto: Politiet.

Foto: Politiet.

B: mand, , 25-35 år, almindelig af bygning, ved købene i Føtex var han iført lys skjorte, blå jeans, sorte sko. Ved kontanthævningerne var han desuden iført mørk kasket og solbriller.

Henvendelse kan ske til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

Publiceret 07 June 2019 15:56