Red wine pouring in glass on background

Red wine pouring in glass on background BillionPhotos.com - stock.adobe.

Fik stjålet vinsamling til 2,5 mio. kroner:

Nu udloves stor dusør

Brian Trinhammer Seiling fra Charlottenlund vil meget gerne finde frem til sin værdifulde vinsamling. Derfor udloves der nu en dusør på 50.000 kroner

Tilbage i slutningen af april måned i år fik vinsamleren Brian Trinhammer Seiling fra Charlottenlund stjålet 1.200 flasker vin til en samlet værdi på 2,5 millioner kroner. Vinflaskerne er endnu ikke dukket op, så derfor har han nu valgt at udlove en dusør på 50.000 kroner til den, der kan hjælpe med at finde frem til flaskerne. Det skriver TV2 Lorry.

"Jeg håber, at dusøren aktiverer nogen, der enten har været med eller sidder med en dårlig smag i munden i forbindelse med den her sag. Det kan ikke være nemt at afsætte," siger Brian Trinhammer Seiling til mediet.

De mange vinflasker blev stjålet under et indbrud ved højlys dag 30. april hjemme hos Brian Trinhammer Seiling, der har den store vinsamling i sin kælder. De dyreste af de stjålne vinflasker koster omkring 25.000 kroner stykket, så der er tale om vin i den fine ende af skalaen.

Hos Nordsjællands Politi har man da også en teori om, at tyvene godt vidste, hvad de gik efter.

"Det er så mange flasker vin, at man skal have en større bil for at kunne borttransportere dem. Og man må have vidst, at de har været der, når man går derinde, for det skal jo forberedes," siger Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi til TV2 Lorry.

Har man oplysninger, der kan hjælpe med at opklare sagen, kan Nordsjællands Politi kontaktes på 114.

Publiceret 15 June 2019 12:54