Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Mand blev dræbt, inden hans hus blev sat i flammer: Politiet ser uhyggelige sammenfald

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har siden søndag efterforsket en gårdbrand fra Vemmelev, hvor en person blev fundet indebrændt. Efterforskningen og de retsmedicinske undersøgelser har nu klarlagt, at den indebrændte person er blevet dræbt forud for den påsatte brand, som stadig er genstand for tekniske undersøgelser og vidneafhøringer af naboer og andre personer.

Det formodes, at den dræbte er husets 80-årige beboer, som sidst er set lørdag middag, men den endelige identifikation er endnu ikke fastlagt med sikkerhed. Politiet håber at have svar i løbet af ugen.

Særlig efterforskningsgruppe oprettet

Sagen fra Vemmelev har uhyggelige sammenfald med to andre drabssager fra de seneste måneder.

Det drejer sig om en sag fra april, hvor 68-årige Kiehn Georg Andersen blev fundet død i Blæsinge Grusgrav, efter at hans hus på Kalundborgvej ved Ruds Vedby på mistænkelig vis var brændt ned.

Den anden sag er tilbage fra 14. februar. Her blev en 65-årig mand fundet dræbt i et udbrændt hus i Gevninge i Odsherred. Han var blevet udsat for grov dødsvold.

Ud fra sammenfaldene har Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi i dag nedsat en særlig efterforskningsgruppe, der samler efterforskningen af de tre drab.

Vidner søges

I forbindelse med søndagens aktuelle sag er politiet meget interesseret i at høre fra borgere, som har passeret Slagelse Landevej ved Vemmelev omkring nr. 108 i tidsrummet fra lørdag klokken 12 og frem til søndag klokken 09.25, hvor branden blev anmeldt.

Kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4 med oplysninger.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 18 June 2019 00:00