Video: Storbrand i København udviklede sig lynhurtigt

Taget over tre opgange er gennembrændt i en etageejendom på Amager i København

Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab rykkede lørdag morgen massivt ud til en stor brand i en etageejendom på Tingvej på Amager.

Hovedstadens Beredskab var hurtigt fremme på stedet med seks køretøjer og begyndte at slukke branden, som var opstået i et køkken på 4. sal og hurtigt bredte sig til taget.

Tagbranden udviklede sig meget hurtigt, og taget over tre opgange er gennembrændt, oplyser beredskabet på Twitter.

Heldigvis er ingen beboere tilsyneladende kommet til skade. Ifølge TV 2 er beboere fra seks opgange evakueret - omkring 40 personer.

"Røgen kan mærkes i øjnene og næsen på et par hundrede meters afstand, men den er ikke tyk ved jorden," fortæller Jesper Jakobsen, som er øjenvidne til branden, til TV 2.

Branden blev anmeldt lørdag klokken 8.21, og det forventes at vare nogle timer endnu, før arbejdet med at slukke branden er helt slut.

Brandvæsnet har tilkaldt frivilligenheden, som hjælper med luft og forplejning og med at redde værdier i de underliggende lejligheder i den fire etager høje bygning. Et følgeskadefirma er ligledes tilkaldt for at begrænse vandskaderne i de underliggende lejligheder.

Se flere billeder og video på localeyes.dk

jr

Publiceret 22 June 2019 10:48