Foto: Rigspolitiet

Lørdag aften i jysk provinsby: 'Fuck jer', 'so', 'din mor er en luder'

Mange har travlt med at fortælle politiet en masse og kalde betjente både det ene og det andet

Af
Jeppe Rafn

Der var mange i byen lørdag aften i Horsens. Og der var mange, som ikke var venligt stillet overfor ordensmagten og havde travlt med at kalde de udsendte politibetjente både det ene og det andet.

Den første episode skete klokken 18.45 ved et boksestævne i Forum, hvor en 35-årig mand skubbede en betjent i brystet og råbte 'du kan ikke en skid'.

Klokken 22.20 var den gal udenfor en vandpibecafé i Graven, hvor en 18-årig mand var agressiv og råbte 'din mor er en luder' til en betjent.

"Vi oplever, at mange har lyst til at fortælle politiet, hvad de er, og råbe ukvemsord. Det slår vi hårdt ned på," fortæller Sydøstjyllands Politis vagtchef, John Skjødt.

Efter midnat, omkring klokken 01, var det en kvindelig betjents tur til at blive svinet til. 'Du er en so', råbte en 24-årig mand, der blev anholdt og viste sig at have 0,18 gram kokain på sig.

En blot 16-årig pige deltog også i 'festen' ved at råbe op og være aggressiv overfor betjente udenfor Delons Pizza i Grønnegade. Det skete ved 02-tiden.

Så skulle man tro, politiet havde hørt nok på én aften i Horsens. Men nej. Yderligere to personer nåede at blamere sig og blive sigtet for et overtræde Ordensbekendtgørelsen. Klokken 03.24 fik en ungepatrulje på Mælketorvet en fuckfinger fra en 34-årig mand fra Aarhus.

Omtrent samtidig skabte en 28-årig mand fra Fredericia sig i Smedegade i det centrale Horsens. Han råbte 'fuck jer' til politiet og gav sin utilfredshed yderligere til kende ved at hamre på en husmur.

Publiceret 23 June 2019 14:41