Ung mand begik grov mod sin kæreste ved blandt andet at slå hende med et bat.

Ung mand begik grov mod sin kæreste ved blandt andet at slå hende med et bat. Modelfoto: Adobe Stock

Mareridt: Bundet med tape og reb, slået med bat og truet på livet af sin vanvittige kæreste

24-årig mand idømt længere fængselsstraf for grov vold mod sin kæreste

En 24-årig mand fra Kolding-området har fået en ubetinget fængselsdom på 2 år og 3 måneder for ildspåættelse, grov vold, frihedsberøvelse og trusler mod sin kæreste.

Det hele kulminerede natten til 22. februar, hvor han frihedsberøvede sin kæreste i hendes lejlighed i Hedensted. Han slog hende blandt andet med et alubat, bandt hende med tape og reb og truede hende på livet med en kniv.

Herefter kørte han om morgenen sydpå mod Kolding sammen med kæresten, hendes veninde og en ven. Undervejs på turen begik han trafikvold mod en tilfældig bilist og truede bilisten på livet. Episoden blev anmeldt, og efter en kort politijagt blev den 24-årige standset og anholdt. Han kvitterede med at spytte en betjent i ansigtet, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den vanvittige 24-årige mand blev varetægtsfængslet i forbindelse med trafikvolden, men det var først under senere afhøringer af hans kæreste og hendes veninde, at politiet blev opmærksom på mishandlingen af kæresten.

”Retten lagde blandt andet vægt på vidneforklaringerne og de objektive beviser i sagen, blandt andet en personundersøgelse af kvinden og fotografier. Ved strafudmålingen lagde retten vægt på forholdenes karakter og mandens forstraffe, og idømte ham altså 2 år og 3 måneders fængsel,” siger anklagerfuldmægtig Camilla Jørgensen, Sydøstjyllands Politi.

Den 24-årige mand, der blev sendt tilbage i fængsel efter dommen, har udbet sig betænkningstid og overvejer, om han vil anke dommen.

jr

Publiceret 23 June 2019 09:01