Foto: Rigspolitiet

Vild nat i Viborg: Gaderøveri og masser af vold

Politiet har haft en travl nat med røveri, vold og gadeuorden i Viborg

Politiet har i nat haft ualmindeligt travlt med at rykke ud til episoder og i det hele taget holde styr på folk i nattelivet i Viborg.

Det oplyser TV Midt Vest, der har talt med vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Klokken 03.17 blev en 18-årig mand udsat for gaderøveri, da han forlod en bar.

"To mænd kom løbende bagfra, tog fat i hans nakke og bukkede ham forover, hvorefter de tog hans rygsæk," fortæller Midt- og Vestjyllands Politis vagtchef Ole Vanghøj til den regionale TV-station.

Den unge mand kom heldigvis ikke noget til ved røveriet, men rygsækken indeholdt værdier for 10.000 kroner.

Knytnæve og skalle

Tidligere på natten var politiet kaldt til et værtshus, hvor en 26-årig mand slog en 30-årig mand med knytnæve og nikkede ham en skalle. Han blev sigtet for vold og fik et forbud mod igen at komme på værtshuset.

På omtrent samme tidspunkt var politiet ude til en anden episode udenfor et værtshus i Vesterbrogade, hvor to mænd var i slagsmål. Politiet fik dem skilt ad og sigtede dem for at overtræde Ordensbekendtgørelsen.

Omkring 20 minutter senere, klokken 02.15, var den gal igen i Vesterbrogade, hvor politiet gav en en 22-årig mand besked om at forlade stedet.

"Kollegerne fik at vide, at de bare skulle holde deres kæft, og så blev han kortvarigt anholdt. Han er siget for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen," siger vagtchefen til TV Midt Vest.

Lidt i fem var der igen optræk til slagsmål i nattelivet med tre personer, som politiet fik standset uden at sigte dem, og man mangler at følge op på endnu en anmeldelse om vold.

"Alkohol spiller naturligvis en stor rolle, men så mange sager i en enkelt by er altså mere end normalt. Det er svært at sige hvorfor, men nogle gange kan man bare fornemme, at der er dårlig stemning i byen," siger vagtchefen.

jr

Publiceret 23 June 2019 10:12