Arkivfoto

Arkivfoto

Umotiveret overfald på åben gade: Fedladen kvinde med tørklæde efterlyses

En 36-årig kvinde blev slået i ansigtet af ukendt kvinde i Aarhus

Tirsdag eftermiddag fik politiet en voldsanmeldelse fra en 36-årig kvinde, som fortalte, at hun kort efter klokken 16 var blevet udsat for et umiddelbart umotiveret overfald, da hun var gået på Fuglesangs Allé i Aarhus Vest.

Her kom en ukendt kvinde hen til hende og sagde, at hun ikke skulle råbe efter børnene på legepladsen, som hun havde gjort det i søndags.

Den 36-årige kvinde var helt uforstående overfor dette, hvilket hun forklarede kvinden, der svarede igen ved at slå den 36-årige direkte i hovedet. Den 36-årige skyndte sig efterfølgende hjem.

Den voldelige kvinde beskrives som: Cirka 30 år gammel, 165-170 cm. høj, fedladen, brun i huden. Talte dansk med accent og var iført mørke bukser, lyserød cardigan med knapper og sort tørklæde med hvide palietter om hoved og hår. Hun havde meget hår, der var sat op under tørklædet. Havde 2-3 ringe på venstre hånd

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet, der skulle være sket ud for Fuglesangs Allé nr. 113 klokken cirka 16.10. Henvendelser til Østjyllands Politi skal ske på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 26 June 2019 15:36