Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Her forlader piger station grinende efter voldeligt overfald: Hvem er de?

Nordsjællands Politi efterlyser to unge kvinder i forbindelse med et overfald på Lyngby Station

Nordsjællands Politi vil meget gerne have fat i de to piger på billedet. De efterlyses i forbindelse med en voldssag fra Lyngby Station mandag den 13. maj klokken 16.25.

Hændelsen skete, da tre unge kvinder alle ankom med toget på stationen. I forbindelse med udstigningen opstod der tumult imellem de tre, hvilket førte til, at en 21-årig kvinde fra Lyngby blandt andet blev spyttet i ansigtet og revet i håret.

"Vi vil rigtig gerne have fat i de to unge kvinder, men det har desværre ikke været muligt at identificere dem ad andre efterforskningsveje. Derfor har vi nu brug for borgernes hjælp til det," fortæller leder af Opgavesektion Syd i Nordsjællands Politi, Jørgen Lyster Christensen.

Billederne kommer fra overvågningen på Lyngby Station og viser de to unge kvinder, da de forlader stationen efter overfaldet.

"Vi er klar over, at billederne ikke er knivskarpe, men borgerne har før været gode til at hjælpe os med tilsvarende i andre sager, og det håber vi også er tilfældet denne gang," siger Jørgen Lyster Christensen.

De to piger beskrives således:

A: kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 16-17 år, 165-167 cm, almindelig af bygning, brun i huden og med langt sort hår. Iført blå militærbukser og sort jakke. Talte dansk.

B: kvinde, afrikansk af udseende, ca. 20 år, 165-167 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med sort hår. Iført tørklæde og sort tøj.

Kan du genkende en eller begge unge kvinder, eller har du andre oplysninger om episoden, vil Nordsjællands Politi meget gerne høre fra dig på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 27 June 2019 15:21