Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Mor bekymret og forarget:

Hvem overfaldt min 10-årige søn?

Lara Sabri er stadigvæk chokeret over det overfald, som hendes 10-årige søn kom ud for mandag eftermiddag i Hasselager

Af
Jonas Wrede Hansen

Det skulle have været en helt normal gåtur hjem fra skole mandag eftermiddag for 10-årige Samuel. Men omkring klokken 14.10 blev han på Vangsbovej i Hasselager stoppet af en noget større teenage-dreng, der lige pludselig valgte at overfalde den blot 10-årige dreng med spark og lussinger. Teenage-drengen troede angiveligt, at 10-årige Samuel var en anden, der tidligere havde slået ham. Men selvom Samuel forklarede, at det ikke var ham, troede teenage-drengen ikke på det og fortsatte i stedet med at slå Samuel.

Den oplevelse skræmmer Lara Sabri, der er mor til 10-årige Samuel. Til Lokalavisen Aarhus fortæller hun, at hun er noget nervøs for at lade sin søn gå til og fra skole.

"Det er skræmmende, fordi drengen, der overfaldt Samuel, sagde, at han ville fortsætte med at overfalde andre, til han havde fundet ham, der havde slået ham. Så jeg er også bekymret for, at det kan ske for andre. Det her skal stoppes," fortæller Lara Sabri, der dagen efter overfaldet tog til lægen med sin søn, som havde fået flere blå mærker og skrammer på kroppen.

Kender ham ikke

Lara Sabri fortæller desuden, at hendes søn aldrig tidligere havde set drengen, der overfaldt ham.

"Samuel spurgte ham, hvor gammel han var, og så sagde han 15 år. Men han ville ikke sige, hvilken skole han gik på," siger Lara Sabri, der fik en noget rystet dreng hjem efter overfaldet

"Han var helt oppe at køre og meget skræmt. Jeg var stolt ham. Normalt er han meget tilbageholdende, men han havde sagt fra flere gange og til sidst stoppet overfaldet. Han klarede det så godt," fortsætter hun.

Onsdag tør Samuel heldigvis godt at gå til og fra skole, og han er ikke kommet alvorligt til skade.

Lara Sabri har i en lukket gruppe for borgere i Hasselager gjort andre forældre opmærksomme på episoden, og så har hun anmeldt den til politiet. Tirsdag oplyste Østjyllands Politi, at sagen bliver efterforsket.

Signalement

  • 10-årige Samuel har følgende signalement af teenage-drengen, der overfaldt ham:
  • 15 år
  • Iført gul t-shirt, som muligvis var af mærket Adidas, militærbukser, sko i farverne grøn, blå og gul, og så havde han en kasket på hovedet
  • Han havde brunt hår og blå øjne

Publiceret 27 June 2019 13:00