Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Makabert:

By vågnet op til hærværk og blodige kors ved kirker

Det var et makabert syn, der torsdag mødte flere borgere i Ulfborg, hvor ulveforkæmper havde lavet hærværk

"Blod bliver ikke glemt".

Det budskab mødte flere borgere torsdag i Ulfborg. Flere steder i byen var der sat kors med blod-rød maling, ligesom der var skrevet budskabet på mure og skilte, hvilket blandt andet var sket ved kirker. Det skriver TV Midtvest.

En 32-årig mand ved navn Storm Balderson oplyser til mediet, at det var ham, der stod bag hærværket. Han er selvudnævnt ulveforkæmper og har aktivt deltaget i ulvedebatten i området. Sidste år i april blev en ulv skudt, og det er den episode, som hans budskab på skiltene og murene henviser til.

"Vi har fået seks nye ulveunger, og dem, synes jeg, vi har et ansvar for at passe på. Derfor var det en reminder fra min side om, at der ikke er flere af dem, der skal dø, siger han til TV Midtvest.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker ifølge mediet sagen. Men politiet vil ikke oplyse, om man efterforsker den 32-årige Storm Balderson.

"Lige nu er det for tidligt at sige, præcist hvad det er. Vi efterforsker det, og når vi har fået klarhed over sagen, så vurderer vi, hvad det er," siger Morten Bujakewitz, vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest.

jwh

Publiceret 28 June 2019 07:33