Politiet fandt tegn på, at der ved festen var blevet indtaget en del lattergaspatroner. Arkivfoto.

Politiet fandt tegn på, at der ved festen var blevet indtaget en del lattergaspatroner. Arkivfoto.

Ung mand tragisk død til fest

23-årig mand blev erklæret død på hospital

En 23-årig mand er død under tragiske omstændigheder, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken 08.40 søndag morgen fik politiet en underretning fra Rigshospitalet om, at den 23-årige mand fra Lellinge ved Køge var blevet indbragt i livløs tilstand, og at han kort efter afgik ved døden.

Den 23-årige havde været til en fest i en lagerbygning på Søndre Molevej i Køge, hvor han omkring kl. 04.33 blev dårlig og besvimede.

Hans venner lavede førstehjælp på manden og ringede 112. En ambulance kom frem til stedet og kørte ham til Rigshospitalet, hvor han blev erklæret død.

Politiet undersøger nu den tragiske hændelse for at få klarlagt årsagen til dødsfaldet. Der vil blive afholdt et retslægeligt ligsyn senere i dag. Politiet undersøgte søndag morgen lagerbygningen Søndre Molevej, hvor festen blev afholdt. Her fandt politiet tegn på, at der ved festen var blevet indtaget en del lattergaspatroner. Disse oplysninger indgår i undersøgelsen af dødsårsagen. Ud fra de tekniske undersøgelser og vidneforklaringer i sagen vil politiet forsøge at klarlægge, om den afdøde har indtaget lattergas, og i så fald om det har været en medvirkende årsag til dødsfaldet, oplyser politiet.

De pårørende er underrettet.

Publiceret 01 July 2019 14:02