Ifølge anklageskriftet voldtog den 23-årige en anden mand sammen med en ukendt medgerningsmand i Ørstedsparken. Foto: Google Maps

Ifølge anklageskriftet voldtog den 23-årige en anden mand sammen med en ukendt medgerningsmand i Ørstedsparken. Foto: Google Maps

Ekstremt anklageskrift:

Voldtog mand i kendt homo-park og dræbte sin morfar med 45 knivstik

En 23-årig mand er anklaget for drab, voldtægt og røveri

Det er nogle af Straffelovens mest alvorlig forbrydelser, en blot 23-årig mand er tiltalt for at have begået i løbet af godt tre måneder i 2018.

Drab, voldtægt og røveri, lyder anklagen mod den 23-årige, der blev anholdt i september, men kortvarigt formåede at flygte fra sin varetægtsfængsling, før han blev fanget igen.

Ifølge Ritzau, der har fået aktindsigt i anklageskriftet mod manden, begik han først en voldtægt i Ørstedsparken i København, der er et kendt tilholdssted for mænd i bøssemiljøet.

Her skulle den 23-årige angiveligt have overfaldet en mand med hjælp fra en ukendt medgerningsmand, som holdt ofret i et kvælertag, mens den 23-årige begik voldtægten.

Blot fem dage senere føjede den tiltalte endnu et særdeles voldsomt punkt til sit kriminelle CV, da han dræbte sin morfra.

Morfaren blev dræbt med cirka 45 knivstik i sin lejlighed i Brønshøj, hvorefter den 23-årige stak af med noget hash, et hævekort, et rejsekort og en tablet.

Anklagemyndigheden forventes at gå efter enten anbringelse eller forvaring. Først skal Retslægerådet dog vurdere den 23-åriges psykiske tilstand.

Retssagen kommer til at foregå ved Retten på Frederiksberg, men er endnu ikke berammet.

dp

Publiceret 06 July 2019 09:03