Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Serie-pædofil dømt for voldtægt af ni-årig:

"Du er så farlig, at du ikke skal lukkes ud i samfundet"

En 35-årig mand, der tidligere er dømt for voldtægt af en 12-årig, er nu dømt for at have voldtaget en blot ni-årig pige

"Du er simpelthen så farlig, at du ikke skal lukkes ud i samfundet."

Sådan afsluttede dommeren ifølge TV MidtVest en uhyggelig sag ved Retten i Holstebro, hvor en 35-årig mand blev idømt forvaring på ubestemt tid, efter han blev kendt skyldig i voldtægt, frihedsberøvelse og trusler mod et blot niårigt offer.

Manden må ydermere heller ikke længere være i kontakt med børn under 18 år, og så skal han betale 200.000 kroner til sit offer.

Ifølge TV MidtVest er den 35-årige tidligere dømt for en lignende voldtægt af en 12-årig pige et andet sted i landet.

Sporede telefonen

Manden, der er fra lokalområdet, samlede den lille pige op i sin bil i Vinderup nord for Holstebro tilbage i juni 2018. Herefter kørte han til et øde naturområde i Mors - cirka 50 kilometer nordvestpå - hvor voldtægten blev fandt sted.

Pigen blev efterfølgende kørt tilbage til Vinderup, efter den 35-årige, som havde en kniv på sig, havde truet pigen til ikke at sige noget til nogen.

Pigens forældre anmeldte forholdet til politiet, efter skolen havde oplyst dem om, at en anonym mand, der viste sig at være gerningsmanden, havde ringet og fortalt, at pigen var set stige ind i en bil.

Politiet sporede sig frem til manden via hans simkort.

Den 35-årige nægtede sig skyldig i alle anklager og påstod, at han blot havde givet pigen et lift. Retten fandt dog offerets forklaring mere troværdig.

Manden har anket dommen.

dp

Publiceret 06 July 2019 14:57