Foto:

Foto: Adobe Stock

Svindler løs på camping-markedet:

Hun har snydt mindst 70 personer for depositum

En kvindelig udlejer af campingvogne har angiveligt stjålet depositum og aldrig leveret vogne til et væld af campister

I denne tid er der godt gang i campingmarkedet, og det har en kvinde angiveligt udnyttet på det groveste.

Ifølge JydskeVestkysten har hun snydt flere end 70 personer for penge i forbindelse med udlejning af campingvogne, og hun erkender selv overfor de ramte, at hun skylder flere personer penge.

JydskeVestkysten har valgt at offentliggøre navnet på kvinden, men det undlader Lokalavisen.dk, da vi ikke har set den samme omfattende dokumentation, som JydskeVestkysten ligger inde med.

Kvinden er af flere ofre blevet anmeldt til politiet for bedrageri.

Bedrageriet går angiveligt ud på, at hun gennem Facebook-gruppen "Udlejning af campingvogne mv.", der har næsten 4.000 medlemmer, har udlejet campingvogne mod betaling af et depositum på 2.500 kroner.

Problemet er bare, at lejerne aldrig får leveret en campingvogn, og udover at få smadret deres ferieplaner, får de heller ikke depositummet tilbage fra svindleren.

En hel del personer lader til at have været ofre for svindleren, og nu er en Facebook-gruppe kaldt "Snydt af GM" blevet oprettet.

Ofret, der har oprettet gruppen, påstår overfor JydskeVestkysten, at hun har set svindel-dokumentation fra i alt 73 personer indtil videre.

Har camping-bedrageren fået 2.500 kroner i depositum fra alle, betyder det, at hun har svindlet sig til op mod 182.500 kroner.

Flere af ofrene skulle have fået små bidder á 200 kroner tilbage af deres depositum, men må se langt efter de 2.500 kroner.

dp

Publiceret 06 July 2019 08:35