Anni Bülow så to små killinger blive smidt ud af en forankørende bil. Den sorte kunne hun ikke undgå at ramme. Foto: Privatfoto/Adobe Stock

Anni Bülow så to små killinger blive smidt ud af en forankørende bil. Den sorte kunne hun ikke undgå at ramme. Foto: Privatfoto/Adobe Stock

Killinger kastet ud af kørende bil - Anni kunne ikke undvige: "Jeg var ved at kaste op"

Anni Bülow fra Egå blev indblandet i makabert dyredrab

"Det er fuldstændig sindssygt, man kan finde på sådan noget."

Sådan siger Anni Bülow fra Egå til Lokalavisen Aarhus, efter hun mandag uforvarende blev deltager i en absurd omgang dyreplageri og dyredrab.

Anni Bülow fra Egå var på vej Hammel Fjernvarmeværk med sit firma Bülow Rengøring, da hun ved 15.30-tiden på Skanderborgvej i Hammel - cirka 3-500 meter før Hammelvej - kom op bag en forankørende bil.

Med cirka 70 km/t ryger der pludselig et eller andet på vejen fra den forankørende bil.

"Først ser jeg, at han 'taber' et eller andet, der ligner en lille tot, som triller på vejen. Men jeg kører med vinduerne åbne og kan høre noget skrige, og jeg kan så se, at det er en lille, grå kattekilling, der stikker af ud i rabatten," fortæller Anni Bülow.

Hun når heldigvis at undvige killingen og ender ovre i den modsatte vejbane. Da hun kommer tilbage i egen vejbane, bliver noget pludselig kastet ud fra den forankørende bils passagerside.

"Kat nummer to - en sort killing - kommer flyvende, og jeg når simpelthen ikke at se den, fordi jeg også kigger efter den grå killing i bakspejlet. Så jeg kan desværre ikke undgå at ramme den."

Killinge-kasteren gasser op og kører væk i høj fart, mens Anni kører ind på en nærliggende parkeringsplads og sunder sig.

"Jeg var ved at kaste op bagefter. Jeg kan stadig høre den der lyd fra påkørslen for mig."

Da Anni Bülow når frem til Hammel Fjernvarmeværk, ringer hun til dyreværnet for at få dem til at hente den sorte kat, og dyreværnet spørger straks, om hun fik noteret bilens nummerplade.

"Det hele gik så stærkt. Jeg gik fuldstændig i chok og i baglås, så jeg nåede slet ikke at tænke på, at jeg skulle tage nummerpladen eller køre efter ham. Jeg nåede kun at se, at det var en sølvgrå stationcar. Måske var det en Opel, men det tør jeg ikke sige med 100 procents sikkerhed," siger Anni Bülow, som vælger ikke at tage kontakt til politiet, da de ikke kan gøre noget uden en nummerplade.

Da hun er færdig på fjernvarmeværket, kører hun tilbage for at lede efter den grå killing, der formentlig overlevede. Hun finder den dog ikke. Efterfølgende deler hun oplevelsen på Facebook.

Her er der flere, der spørger ind til, om hun er sikker på, at killinger blev kastet ud af bilen.

"Da den første kom, nåede jeg at tænke, "Hvor fanden kom den fra?". Men jeg var slet ikke i tvivl, da den sorte kat kom flyvende. Nogen siger, at katte kan sidde under bilen, men det skulle undre mig, om to killinger sider under bilen og gør det i længere tid, før de begge ryger af foran mig."

"Der må være er en eller anden sindssyg person derude. Jeg er faktisk panisk angst for katte, men killinger er jo små, forsvarsløse dyr. Det er sateme dyrplageri på højt plan, men det er jo også farligt for bilister, der kører bagved. Jeg endte jo helt ovre i den anden vejbane. Heldigvis kom der ikke en modkørende.

"Den eller de personer må være syge i hovedet. At man kan finde på at få den tanke at gøre sådan noget, begriber jeg ikke. Jeg har hørt om folk, der drukner killinger, og det er jo helt forfærdeligt, men at kaste dem ud foran en anden bil og involvere andre i det, det er sateme sygt. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan mine børn havde reageret, hvis de havde været med i bilen," siger hun til Lokalavisen Aarhus.

Publiceret 10 July 2019 12:49