Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

81 gravsteder groft vandaliseret: Nu er mand anholdt

Nordjyllands Politi har i dag anholdt en 46-årig mand, som mistænkes for i weekenden at have begået groft hærværk mod 81 gravsten på Hadsund Kirkegård.

På baggrund af intens efterforskning har Nordjyllands Politi onsdag morgen klokken 09.15 anholdt en 46-årig mand, som mistænkes for at stå bag weekendens grove vandalisering af gravsten på Hadsund Kirkegård. Det bekræfter den ansvarlige efterforskningsleder og fungerende vicepolitiinspektør, Sune Myrup.

"Vi sigter ham for groft hærværk. Jeg er tilfreds med, at vi hurtigt har kunnet anholde en mistænkt i en sag, som vi ved har påvirket mange borgere i området omkring Hadsund," siger Sune Myrup.

Der er tale om en mand bosat i lokalområdet, som også har været sigtet for et lignende forhold tilbage i 2016, hvor cirka 100 gravsten på Visborg Kirkegård også blev udsat for groft hærværk med spraymaling.

Den anholdte 46-årige fremstilles klokken 14 i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg, sigtet for overtrædelse af straffelovens § 291, stk. 2 vedrørende groft hærværk.

jn

Publiceret 24 July 2019 13:06