Bilisten var ikke klar til et pust, så han stak af fra færdselsuheldet med hjælp fra et familiemedlem.

Bilisten var ikke klar til et pust, så han stak af fra færdselsuheldet med hjælp fra et familiemedlem. Foto: Christina Johansen

Klar til et pust? Påvirket bilist med tre børn i bilen bankede ind i lygtepæl

34-årig mand fik hjælp fra familiemedlem til at stikke af fra færdselsuhed

Af
Jeppe Rafn

Fredag klokken 18.41 skete der et færdselsuheld med en bil på Søndermarken lige efter T-krydset ved Søndervangsvej i Hammel.

Bilisten mistede herredømmet over bilen, som kørte ind i en lygtepæl i vejsiden.

Bilen kunne angiveligt ikke køre videre, men den 34-årige mandlige bilist ville tilsyneladende helst ikke i kontakt med politiet, for kort tid efter uheldet ankom en kvinde til stedet i en bil, som han lånte og kørte væk i. Han var dog formentlig ikke stedkendt, for han kørte ind i et villakvarter, hvor de tilkaldte myndigheder fik fat i ham, fordi han ikke kunne komme ud derfra.

Foto: Christina Johansen

Det viste sig, at han var påvirket af ulovlige stoffer, så han blev anholdt og taget med af politiet for at få taget en blodprøve. Ironisk nok hang der i den påkørte lygtepæl et 'Klar til et pust?'-skilt, der skal minde bilister om ikke at køre i påvirket tilstand.

Udover bilisten var der en anden mand og tre børn i den forulykkede bil. Uheldet blev anmeldt som et færdselsuheld med fastklemte, men ifølge Østjyllands Politis vagtchef kunne passagererne selv komme ud af bilen uden hjælp fra redningsfolkene. Den voksne passager og de tre børn blev dog kørt til undersøgelse på skadestuen, men de er ifølge politiets oplysninger ikke kommet alvorligt til skade.

Foto: Christina Johansen

De to mænd og tre børn i bilen kommer fra Aarhus, og den kvinde, som kom til og udlånte sin bil til føreren, er i familie med føreren.

Når man er involveret i et færdselsuheld, skal man give sig til kende, så udover en sigtelse for narkokørsel venter der ganske givet bilisten en sigtelse for at stikke af fra et færdselsuheld.

Publiceret 27 July 2019 14:59