Arkivfoto.

Arkivfoto.

Stjal BMW fra 50-årig mand: Stak af fra politiet med 235 kilometer i timen

Vanvittig biljagt i ferieby

Tirsdag eftermiddag lykkedes det for to unge mænd at stikke af fra flere patruljevogne i en stjålen BMW, oplyser Nordsjællands Politi ifølge Ugeposten Gribskov.

De to unge, der er omkring 20 år, stjal bilen klokken 15.05 fra en 50-årig mands arbejdsplads på Fiskerengen. Manden er fra lokalområdet, fortæller politiet.

BMW'en var udstyret med en GPS, og derfor kunne politiet eftersætte bilen. Men patruljevognene mistede synet af bilen, der ifølge presseafdelingen i politiet nåede op på 235 kilometer i timen ad Hillerødmotorvejen.

GPS-koordinaterne kunne fortælle, at bilen senere standsede i Herlev, hvor den blev fundet med nødblinket tændt. Trods en eftersøgning i området, lykkedes det ikke at finde de to biltyve, der ifølge politiets vidner stak af på en knallert fra stedet.

De to gerningsmænd beskrives begge som værende omkring 20 år. Føreren var ifølge politiet 'dansk af udseende' og iført blå trøje med hvid stribe. Passagereren var 'arabisk af udseende', kraftig af bygning og iført mørkt tøj.

Publiceret 31 July 2019 12:46