Arkivfoto

Arkivfoto

Østeuropæisk kvinde plyndrede 59-årig mand for guld på åben gade

Søndag formiddag var en 59-årig mand fra Slagelse udsat for et tricktyveri, da han sammen med en kammerat gik på Klosterbanken i Slagelse. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

En grå, udenlandsk bil af et ukendt mærke standsede ud for dem, og en kvinde steg ud. Kvinden forsøgte på bedste vis at sætte en "guld"ring på fingeren af den 59-årige. Han afviste hende dog, men hun formåede at stjæle en guldhalskæde fra ham i forvirringen.

Kvinden beskrives som østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, omkring 160-165 cm høj. Hun var kraftig af bygning, var lys i huden og havde flere guldtænder. Hun havde et lyst tørklæde på, en lys jakke og grå bukser.

Kvinden var sammen med en mand, som også var østeuropæisk af udseende, ca. 30-40 år gammel og fedladen. Han havde sort hår og havde skægstubbe. Han bar en sort T-shirt, sort kasket og cowboybukser.

Tyveriet blev først anmeldt til politiet tirsdag morgen, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har bemærket noget mistænkeligt på Klosterbanken i søndags omkring klokken 10.45. Ring til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 01 August 2019 10:14