Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Bikeworldtravel - stock.adobe.com

Bybus smadrer ind i tre parkerede biler: Fuld chauffør anholdt

Der er absolut nultolerance overfor alkohol, når det gælder de chauffører, som skal køre bybusserne for selskabet Tide Bus Danmark. Alligevel valgte en af selskabets mandlige chauffører tirsdag eftermiddag at køre i alkoholpåvirket tilstand, skriver JydskeVestkysten.

Den 60-årige chauffør nåede at påkøre tre parkerede biler med bussen i krydset Jagtvej/Storegade i Esbjerg, inden han ved 15.30-tiden blev standset af politiet. Her stod det klart, at han var alkoholpåvirket. Han er nu sigtet for spirituskørsel.

Helsingvis kom ingen til skade ved påkørslerne, skriver JydskeVestkysten.

Tide Bus Danmark beklager sagen og sætter nu ind overfor chaufføren. Hvilke sanktioner, der bliver iværksat, vil selskabet ikke ud med, da det er en personalesag.

"Nu skal vi lige tale sagen igennem med ham en gang mere. Men når det af vores firmapolitik klart fremgår, at vi har nultolerance, er det klart, at det får konsekvenser. Vi er dog selvsagt glade for, at der ikke var nogen, som kom til skade," siger administrerende direktør for Tide Bus Danmark, Steen Rügge, til JydskeVestkysten.

Busselskabet er samtidig i færd med at ordne det forsikringsmæssige i forhold til de involverede bilejere, som har fået beskadiget deres køretøjer.

jn

Publiceret 01 August 2019 11:30