Arkivfoto

Arkivfoto

Ung mand udsat for Mobile Pay-røveri: Fik kontoen tømt for større beløb

Natten til torsdag mødte en 18-årig mand tre mænd, som han faldt i snak med, uden for en bar på Klostergade i Aarhus.

Den 18-årige har forklaret til politiet, at mændene inviterede ham med på en gåtur for at ryge en cigaret. Gåturen endte i en baggård i nærheden af Gammel Munkegade, og her blev den 18-årige pludselig slået i hovedet af den ene af mændene og væltet omkuld på jorden, hvorefter de tre mænd tog hans mobiltelefon fra ham og truede ham til at udlevere kode til telefonen og til Mobile Pay. Herefter overførte de et større beløb til et telefonnummer, som den 18-årige ikke genkender.

Mændene gav den 18-årige sin telefon tilbage og kørte herefter fra stedet i en bil.

Den 18-årige beskriver de tre mænd som:

A – ham der slog: Mellemøstlig af udseende, 17-19 år gammel, 175-180 cm. høj, almindelig af bygning, mørk i huden og med sort hår der var kort ved ørerne og længere, tilbageredt på toppen. Var iført en sort hoodie, sorte bukser og sorte sko. Talte dansk.

B: Mellemøstlig af udseende, 17-19 år gammel, ca. 175 cm. høj, almindelig af bygning, mørk i huden og med sort, kort hår. Var iført sorte bukser. Talte dansk.

C: Mellemøstlig af udseende, ca. 18 år gammel, ca. 175 cm. høj, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort, stort hår. Var iført mørkeblå bukser - muligvis jeans. Talte dansk.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set de fire personer gå sammen i området ved Klostergade/Gammel Munkegade ved 03-tiden natten til torsdag. Ring 1-1-4.

jn

Publiceret 01 August 2019 13:02