Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock

To mænd udsat for rå gadevold: Et blik mod unge mænd i flok var nok

To mænd på 21 og 25 år fra Ringsted og Sorø gjorde sig under en gåtur torsdag eftermiddag skyldige i at kigge over mod en gruppe af mænd, som var forsamlet i parken Klosterlunden i Ringsted.

Mere skulle der nemlig ikke til før at en af de 8-10 unge mænd fra gruppen følte sig provokeret og udsatte de unge mænd for vold, oplyser politiet.

Da de to mænd passerede gruppen af unge mænd i parken, havde en fra gruppen kommet med tilråb til dem. De fortsatte dog deres gåtur men blev ved Nørregade indhentet af flokken.

En af dem trak den 21-årig ind i en passage til Bøllingsvej og tildelte ham knytnæveslag i ansigtet, hvorefter den 25-årige lagde sig imellem. Han fik også et knytnæveslag i ansigtet af voldsmanden, som sagde, at han følte sig provokeret af, at de to ofre havde kigget mod gruppen i parken.

Den mistænkte blev beskrevet som: mand, ca. 20 år, sydlandsk af udseende, ca. 180 cm, kraftig af bygning, sort kraftigt hår og kort, sort fuldskæg, iført hvid hættetrøje med hætten op over hovedet, med sort skuldertaske med rem skråt over brystet. Voldsmanden forsvandt i ukendt retning sammen med de øvrige, der blev beskrevet som bestående af en blanding af etnisk danske og sydlandsk udseende personer.

Politiet fandt efterfølgende hverken voldsmanden eller gruppen i byen, men hører gerne fra personer, der har bemærket gruppen i enten parken eller i området ved Torvet/Nørregade, eller som kan give oplysninger om identiteten på en eller flere personer i gruppen. Kontakt Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 1-1-4 med oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 02 August 2019 14:20