Arkivfoto.

Arkivfoto.

Livsfarlig voldsmand sprang ud af kørende bil i rundkørsel: Så startede balladen - igen

Festivalgæst overfaldet, politibetjent sparket i ansigtet

En 26-årig mand fra Horsens var onsdag aften helt oppe at køre og formentlig påvirket af spiritus eller stoffer, sådan som han opførte sig.

Klokken 21.40 var han så vidt vides på vej hjem fra Smukfest, da han henvendte sig til nogle unge, der lige var ankommet og sad på nogle stole udenfor pladsen. Han spurgte, om de havde cigaretter, og han ville give 100 kroner for en cigaret, skriver Uge-Bladet Skanderborg.

Svaret var nej, så han gik væk, mens de unge snakkede om, at de da skulle tage cigaretter med, hvis de kunne få 100 kroner for en cigaret.

I samme øjeblik kom den cigarethungrende mand løbende tilbage og sprang med benene forrest ind i en 19-årig mand fra Skanderborg, der væltede bagover, så stolen gik i stykker.

Nogle kvinder i en bil kaldte på overfaldsmanden, der satte sig ind i bilen, som kørte væk i retning af Horsens.

Da bilen var nået til Gedved mellem Skanderborg og Horsens, sprang den 26-årige mand ud af bilen, mens den kørte i en rundkørsel. Der blev tilkaldt en ambulance, som kørte ham på skadestuen i Horsens, hvor han ifølge Sydøstjyllands Politi fortsatte med at være urolig.

Der blev tilkaldt en patrulje til skadestuen, som også fik den uregerlige unge mands kærlighed at føle.

"Han sparkede en politimand i ansigtet, så han bliver også sigtet for vold mod tjenestemand," fortæller politikommissær Poul Steffensen, der leder Sydøstjyllands Politis indsats på Smukfest til Uge-Bladet Skanderborg..

Politiet har ikke oplyst, om politimanden kom til skade. Den 19-årige mand, der blev overfaldet udenfor festivalpladsen, slap angiveligt med et ømt bryst efter springsparket.

Publiceret 07 August 2019 13:39