Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen. Privatfoto.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen. Privatfoto.

Bettinas grusomme død: Snørret om halsen og bundet til nakkestøtte i bil

I dag indledes retssagen mod 28-årig mand, der nægter sig skyldig

På grusom vis blev den 34-årige Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen dræbt - og hun blev fundet død i november 2017 blev fundet død i Keldby på Møn. I dag, den 8. august, indledes retssagen mod en 28-årig mand, der er tiltalt for drabet. Han nægter sig skyldihg, skriver Sn.dk.

Lokalavisen.dk har tidligere omtalt det brutale mord på Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen blev, ifølge anklageskriftet, bundet til et bilsæde og fik sin hals snøret og bundet til en nakkestøtte. Hun døde som følge af kvælning men også af stump vold mod hovedet. Det drejer sig både om adskillige slag og spark til hovedet og kroppen, men også slag i hovedet med et stumpt redskab.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen betegnes som værende spinkel af bygning, har rødligt halvlangt hår, og hun var senest iført en sort jakke. Hun færdedes primært på Møn og i Vordingborg området. Privatfoto.

Den formodede gerningsmand er også tiltalt for usømmelig omgang med lig, idet han havde gemt Bettinas lig under et bordtennisbord, indpakket i en madras. Her lå liget en uges tid, før politiet fandt frem til det.

Obduktionen af afdøde Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen fortæller om udbredte underhudsblødninger i ansigtet, massive blødninger over kraniekuplen, brækkede ribben, brud på næsen og brud på rygsøjlen og venstre skulderblad samt blødninger og hudafskrabninger på hele kroppen.

Der er afsat fem retsdage til retssagen, som indledes i dag.

Publiceret 08 August 2019 10:57