Arkivfoto

Arkivfoto

Fik besøg af to mystiske fremmede på fem timer: Kvinderne havde samme specielle ønske

En mandlig borger fra Virum anmeldte onsdag klokken 15.17 til politiet, at han havde haft besøg af to forskellige fremmede kvinder i løbet af dagen, og at de to besøg virkede meget mistænkelige. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Den første kvinde havde banket på hans hoveddør til huset på Kvædevej klokken 08.30 og spurgt, om hun måtte tanke strøm til hendes mobiltelefon, som var løbet tør.

Klokken 13.30 bankede det igen på døren. Udenfor stod endnu en kvinde med en afladt mobiltelefon.

Anmelderen fandt sammenfaldet meget mistænkeligt, hvilket Nordsjællands Politi er enige i. Derfor deles signalementerne af de to kvinder, så andre borgere kan tage deres forholdsregler.

De to kvinder beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 20-25 år, 160-165 cm, spinkel af bygning, brun i huden med sort mellemlangt hår. Talte engelsk. Iført brun kjole med hvide prikker. Medbragte en LG-mobiltelefon.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 55-60 år, 160-170 cm, almindelig af bygning, brun i huden med brunt mellemlangt hår. Talte engelsk. Iført mørk blå kjole med hvide pletter. Medbragte en hvid skuldertaske af mærket Day og en Samsung-mobiltelefon.

Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 08 August 2019 11:49