Arkivfoto

Arkivfoto

Gymnasium i sorg over 18-årige Emils død: "Tragisk og meningsløst"

Det nye skoleår fik en tragisk indledning på Nyborg Gymnasium

En kvindelig bilist havde ingen chance for at undvige, da den 18-årige gymnasieelev, Emil Hertz Bruun Dyremose, lørdag aften pludselig lå midt på vejbanen på Nyborgvej i Refsvindinge på Fyn. Den unge mand blev ramt af bilen og dræbt på stedet, og ulykken har lagt en alvorlig dæmper på stemningen på første skoledag på Nyborg Gymnasium i dag mandag. Det fortæller rektor Henrik Vestergaard Stokholm til Fyens.dk. Han betegner ulykken som tragisk og meningsløs.

"Det er helt meningsløst, at et ungt menneske, der har hele livet foran sig, skal ende sine dage på den måde. Emil var en glad dreng, som var meget vellidt af alle. Derfor blev jeg meget chokeret og også enormt ked af det, da jeg fik beskeden," fortæller Henrik Vestergaard Stokholm til Fyens.dk.

På baggrund af dødsulykken valgte skolen søndag eftermiddag at tilbyde lærere og elever en samtale med en krisepsykolog. 60-70 personer mødte frem.

Mandag morgen blev årets første skoledag på Nyborg Gymnasium indledt med en mindehøjtideligheden.

Hvorfor Emil Hertz Bruun Dyremose lå midt på vejen lørdag aften vides endnu ikke. Ifølge Fyens.dkhavde han om aftenen været til en 18-års fødselsdag, hvor han tilsyneladende havde været i godt humør. Han forlod festen ved 23-tiden for at gå hjem.

jn

Publiceret 12 August 2019 11:29