Jens Stage og hans lejlighed i Aarhus.

Jens Stage og hans lejlighed i Aarhus. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix og Øxenholt Foto.

Endnu en person anholdt i sag om attentat mod Superliga-spiller

I alt tre personer er nu fængslet efter brandbombe mod den tidligere AGF'ers lejlighed i Aarhus

Af
Danni Paulsen

Østjyllands Politi har natten til tirsdag anholdt en tredje gerningsmand, der mistænkes for at stå bag et brandattentat mod den tidligere AGF-spiller Jens Stage.

Den anholdte, en 20-årig mand, blev anholdt klokken 00.03 og bliver tirsdag klokken 10 fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

To mænd på 21 og 24 år sidder allerede fængslet i samme sag.

Politiet oplyser til Lokalavisen Aarhus, at man ikke forventer flere anholdelser i sagen.

Ved grundlovsforhøret vil anklageren anmode om lukkede døre, og politiet vil derfor ikke udtale sig om, hvilken rolle den 20-årige har haft, og hvordan man har fundet frem til ham.

Det var natten til søndag den 14. juli, at der blev kastet en genstand gennem ruden til Jens Stages lejlighed i Eckersbergsgade i det centrale Aarhus, hvoefter der udbrød brand i lejligheden.

To personer var til stede i lejligheden, og de kom heldigvis ikke noget til.

Dagen efter blev en 24-årig mand anholdt, og 6. august blev en 21-årig formodet medgerningsmand anholdt, da han ankom med bus fra en Superligakamp i Lyngby.

Østjyllands Politi har anholdt endnu en person i sagen om brandstiftelse mod fodboldspilleren Jens Stages lejlighed i Eckersbergsgade i Aarhus. Natten til søndag 14. juli blev der kastet en genstand ind gennem ruden, og der udbrød ild i lejligheden, hvor der var to personer, som heldigvis ikke kom noget til.

De tre mænd er sigtet for trusler, for at have forvoldt fare for andres liv og helbred og for brandstiftelse.

Publiceret 13 August 2019 09:51