Modelfoto: Adobe Stock.

Modelfoto: Adobe Stock. artit - stock.adobe.com

Efter blodigt drabsforsøg: Nu er gerningsmand på 64 år blevet ringforlovet med sit 32-årige offer

Den 64-årige Kim Lasse Marchwitz fra Avnbøl ved Sønderborg skal seks år i fængsel for drabsforsøg på sin kæreste - en mand på 32 år.

Den 64-årige Kim Lasse Marchwitz fra Avnbøl ved Sønderborg skal seks år i fængsel for drabsforsøg på sin kæreste - en mand på 32 år. Sagen har dog knyttet kæresteparret endnu tættere sammen, og de blev ringforlovet i arresten under varetægtsfængslingen, skriver Jv.dk.

Tidligt om morgenen onsdag 24. oktober 2018 greb den arbejdsløse elektriker Kim Lasse Marchwitz en kagerulle i køkkenskuffen, gik ind til sin sovende elsker og samlever og slog ham gentagne gange i hovedet. Kim Lasse Marchwitz, der om få dage fylder 65 år, har i byretten forklaret, at han ville dræbe sin 32-årige samlever. Først med slag af en kagerulle og siden med et kvælertag. Vestre Landsret stadfæstede tirsdag byrettens dom på seks års fængsel.

Kim Lasse Marchwitz har levet sammen med sin unge kæreste i 14 år. Den unge mand er kunstner, og han er stadig meget forelsket i sin 32 år ældre samlever. Allerede dagen efter drabsforsøget skrev han en kærlighedserklæring til manden, der få timer tidligere havde forsøgt at slå ham ihjel i deres fælles soveværelse.

Den unge kæreste besøger stadig sin samlever i arresten de to gange om ugen, der tillades. Her er de også blevet ringforlovet, og man kunne i retten se deres ringe på fingrene. Den unge kæreste deltog også som tilhører i retsmødet tirsdag, hvor han i pauserne fik lov at tale med sin kæreste, skriver Jv.dk.

Publiceret 14 August 2019 15:17