Arkivfoto: Adobe Stock

Arkivfoto: Adobe Stock

Grusomt voldsorgie mod gravid kvinde: Otte personer forsøgte at fremtvinge abort

Otte personer er tiltalt for voldeligt overfald på ung, gravid kvinde i Aarhus

Tre mænd og fem kvinder i alderen 20-26 år sidder fredag på anklagebænken ved Retten i Aarhus tiltalt i en sag om vold af særligt rå, brutal eller farlig karakter og trusler.

Offeret - en ung gravid kvinde - blev ifølge anklageskriftet overfaldet af gruppen om aftenen den 5. maj nær Skjoldhøjkollegiet i det vestlige Aarhus, skriver Lokalavisen Aarhus.

"Hun blev eksponeret med peberspray og deodorant i ansigtet og herefter trukket i håret, slæbt hen ad jorden, tildelt flere lussinger, knytnæveslag, spark og tramp på hele kroppen, herunder i hovedet og i maven, til dels liggende og mens hun blev fastholdt. Alt med henblik på at få hende til at abortere sit cirka otte uger gamle foster," lyder det i anklageskriftet.

En 26-årig mand, som deltog i overfaldet, skulle angiveligt være far til det ufødte barn, og skal man tro anklagerne, så var han på ingen måde interesseret i at blive far.

Forud for overfaldet skulle han have truet offeret ved at sige, at "hun skulle se at få fjernet det barn og aldrig tale om det til nogen, eller ville hun ødelægge hans liv, og han ville ødelægge hendes, eller det der er værre."

Efter overfaldet ved Skjoldhøjkollegiet skulle den 26-årige mand, der også er tiltalt for at køre rundt med en totenschlæger i Gellerupparken, igen have fremsat trusler mod moderen til sit ufødte barn, skriver Lokalavisen Aarhus.

Sagen mod de otte tiltalte er berammet til i alt seks retsmøder.

jn

Publiceret 14 August 2019 10:44