Værdifuld tværfløjte er blevet væk.

Værdifuld tværfløjte er blevet væk. Foto: Østjyllands Politi

Værdifuld fløjte forsvundet i bus: Dusør på 10.000 kroner udloves

Politiet efterlyser fløjte - Aarhus Symfoniorkester udlover dusør

Østjyllands Politi efterlyser en værdifuld tværfløjte, som tirsdag eftermiddag blev væk under en bustur fra Park Allé i Aarhus til et lokalcenter i Holme i den sydlige del af Aarhus.

En musiker fra Aarhus Symfoniorkester medbragte fløjten i bussen, der kørte kl. 16.15 fra Park Allé. Da hun steg af bussen ved lokalcentret kl. 16.40, var fløjten væk. Den havde ligget i en grå hardcase pakket ned i en sort, aflang skuldertaske, som også var væk.

Fløjten, kassen og tasken beskrives som: En tværfløjte af mærket "Flûte Traversière Brannen". Serienummeret "8623" er indgraveret på kroppen. Fløjten ligger i en grå hardcase med etiketten "Brannen Brothers Flutemakers, Inc." Hardcasen er i en sort, aflang skuldertaske af groftvævet stof, der ligeledes bærer mærket "Brannen Brothers Flutemakers, Inc."

Østjyllands Politi vil gerne høre fra borgere, der kunne have set noget i bussen eller ved, hvor fløjten befinder sig. Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon 114.

Aarhus Symfoniorkester har selv efterlyst fløjten på orkestrets Facebookside og udlover en dusør på 10.000 kroner, hvis man kan hjælpe med at få tværfløjten tilbage til orkestret.

Publiceret 14 August 2019 16:40