Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Mand i livsfare efter vanvittigt gadeoverfald: Tre østeuropæiske mænd efterlyses

Københavns Politi jagter tre udenlandske mænd i forbindelse med et alvorligt knivstikkeri i Dronningensgade på Christianshavn mandag den 12. august klokken cirka 06 om morgenen.

De tre gerningsmænd henvendte sig til to mænd, som gik på Dronningensgade, og spurgte på gebrokkent engelsk, om de havde stoffer. Det svarede mændene nej til og gik videre, men kort efter overfaldt gerningsmand A den ene af mændene og stak ham med en kniv. Stikket var så dybt, at offeret efterfølgende var i livsfare.

Efter overfaldet løb gerningsmand A mod Sankt Annæ Gade, mens gerningsmand B og C løb mod Christiania.

Københavns Politi efterlyser de tre gerningsmænd med følgende signalementer:

A: mand, ca. 35 år, mindst 190 cm, kraftig af bygning, østeuropæisk af udseende, muligvis fra Balkan, mørkt hår med sideskæg, iført en mørk hættetrøje med hvidt/gråt/sort mønster. Han havde en mørk stemme og talte engelsk med kraftig østeuropæisk accent.

B: mand, ca. 30-35 år, ca. 190-200 cm, spinkel/ranglet af bygning, østeuropæisk af udsende, muligvis fra Balkan, fuldskæg. Han talte gebrokkent engelsk.

C: mand, ca. 30-35 år, ca. 190 cm, spinkel/ranglet af bygning, østeuropæisk af udseende, muligvis fra Balkan, fuldskæg, iført sweatshirt.

Oplysninger i sagen kan rettes til Københavns Politi på telefon 1-1-4.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 15 August 2019 15:17