Arkivfoto.

Arkivfoto.

Tvang 16-årig pige til oralsex bag træ ved kæmpe gymnasiefest i Dyrehaven

Ung mand af afrikansk udseende efterlyses af Nordsjællands Politi

I forbindelse med den store gymnasiefest i Dyrehaven fredag - den såkaldte 'Puttefest', hvor flere tusinde nye gymnasieelever deltager - har en 16-årig pige anmeldt til Nordsjællands Politi, at hun blev tvunget til at udføre oralsex på en anden deltager i festen.

Pigen har anmeldt, at gerningsmanden tog fat i hendes skulder og nakke, hvorefter han trak hende via stierne til et væltet træ cirka 15 meter væk fra stien og cirka 150 meter væk fra festområdet i Ulvedalene. Her tvang han hende til oralsex. Hun fik vristet sig fri og løb væk fra stedet, oplyser Nordsjællands Politi,

Da gerningsmanden trak pigen til gerningsstedet, passerede de flere personer, men det var ikke muligt for hende at varsko dem om, at hun havde brug for hjælp. Ligeledes passerede hun flere personer, da hun løb væk fra gerningsstedet.

Nordsjællands Politi er interesseret i at høre fra personer, som kan genkende gerningsmanden ud fra nedenstående signalement.

Det kan være personer, der enten konkret ved, hvem manden er, personer, der har set ham trække kvinden via skovstien, eller personer, der kan have set ham iblandt en bestemt gruppe, herunder et konkret gymnasie, lyder det fra politiet - som har udsendt denne efterlysning og beskrivelse af gerningsmanden:

* Mand, afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, stor af kropsbygning, men ikke trænet, ca. 185-190 cm. høj, kort karseklippet sort hår. Kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje.

* Iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.

* Talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes, at denne accent var påtaget.

Ud fra signalementet er det politiets opfattelse, at der kan være tale om en 1.g-elev, da det oftest er dem, der bærer hvide trøjer, hvor der bliver skrevet på med tusch.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4, hvis du har oplysninger, der kan hjælpe med at opklare sagen.

Publiceret 17 August 2019 17:34