Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Dybt utilfredse med hår-extensions: Mor og datter tog brutal hævn på frisør

Mor og datter idømt 4 måneders fængsel for røveri og vold mod frisør i Ishøj

Af
Jacob Nielsen

En 52-årig kvinde og hendes 20-årige datter er onsdag begge blevet kendt skyldige i røveri begået mod en frisørsalon på den københavnske vestegn. Det oplyser Vestegnens Anklagere til Lokalavisen.dk.

Episoden skete i april 2018 - et par uger efter at datteren havde været hos frisøren for at få lavet hår-extensions. Hun var bestemt ikke tilfreds med resultatet og opsøgte derfor, sammen med sin mor, frisøren i salonen i Ishøj for at klage.

Under besøget opstod ifølge dagens dom en episode, hvor den 52-årige kvinde slog frisøren i ansigtet med en knytnæve. Dernæst tog hun frisørens mobiltelefon og forlod stedet med datteren.

Udenfor butikken fortsatte balladen, da mor og datter satte sig ind i deres bil for at køre væk. Frisøren var løbet efter for at få sin mobiltelefon retur. Det eneste hun fik var dog et spark af den utilfredse 20-årige kunde.

Både mor og datter blev dømt for røveri. Den 52-årige mor blev samtidig dømt for vold for det knytnæveslag, hun serverede frisøren i salonen.

Den 52-årige blev idømt fire måneders ubetinget fængsel, mens datteren fik gjort de fire måneder betinget. Hun skal dog udføre 100 timers samfundstjeneste, fortæller Vestegnens Anklagere til Lokalavisen.dk.

Begge nægtede sig skyldig i anklagerne og ankede sagen til frifindelse på stedet.

Publiceret 21 August 2019 16:14