Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix.

Foto: Maria Albrechtsen Mortensen/Ritzau Scanpix. Ritzau Scanpix

Kaos til Thomas Blachmanns fødselsdagsfest - slået i gulvet af Knud Romer: "Så nikker jeg ham en fucking skalle"

Da X Factor-dommer Thomas Blachman i april fejrede sin 56-års fødselsdag blev han nikket en skalle af forfatteren og den tidligere reklamemand Knud Romer

Da X Factor-dommer Thomas Blachman i april fejrede sin 56-års fødselsdag, blev han nikket en skalle af forfatteren og den tidligere reklamemand Knud Romer.

Det afslører Knud Romer selv i sit radioprogram 'Romerriget', skriver B.T.

Knud Romer fortæller, at han reagerede voldsomt, da de to mænd havde fået lidt rigeligt at drikke på en restaurant, hvor de fejrede fødselsdagen, og Blachman begyndte at 'trykke pa hans knapper'.

"Til sidst ender jeg med fingrene oppe i ansigtet på ham: 'Nu holder du kraftstejleme kæft. Et fucking ord mere fra dig, og du får kraftedeme en Falster-skalle, er du med'," siger Knud Romer i indslaget ifølge B.T.

Men Thomas Blachman fortsætter provokationerne:

"Så kommer ordet, og så nikker jeg ham en fucking skalle, så han går i gulvet, vælter bordet ned. Flasker og glas vælter ud over ham. Han går ud som et lys, og jeg går ud og kører hjem. Og jeg tuder, da jeg kommer hjem, for jeg er jo ophidset, og jeg er dybt ulykkelig over, hvad fanden jeg har gjort," siger Knud Romer ifølge B.T.

Knud Romer understreger, at det voldelige optrin ikke har ødelagt deres venskab.

Publiceret 22 August 2019 10:17