Cyklen er magen til denne model. Hjulene er dog ikke som på billedet her. Det var top carbonhjul med lidt større fælg. Bag på sadlen var der plads til to flasker.

Cyklen er magen til denne model. Hjulene er dog ikke som på billedet her. Det var top carbonhjul med lidt større fælg. Bag på sadlen var der plads til to flasker.

Kostbar konkurrencecykel stjålet: Skulle bruges i VM-forsvar om en uge

Om lidt over en uge skal Steffen Pierini Lüders forsvare sit verdensmesterskab i Lausanne, men mangler sin cykel

Steffen Pierini Lüders cyklede onsdag aften forbi Rudegaard Stadion. Han var på vej hjem fra arbejde og ville lige stoppe for at løbe teknik og intervaller på stadion, skriver Rudersdal Avis.

"Der er masser af aktivitetet. Folk der spiller fodbod, atletikfok i gang, god stemning. Alle der kommer på stadion ved, at det er et dejligt og fedt sted at komme. Jeg stiller min cykel helt oppe ved gelænderet til selve banen, så jeg kan se den. Man kan ikke se cyklen fra vejen. Min jakke, hjelmen på cyklen og skoene lige ved siden af. Jeg går i gang med at varme op 100 m derfra og ser regelmæssigt over på cyklen. Herefter går jeg halvdelen af atletikbanen over mod cyklen for at starte derfra. Men da jeg kommer derhen er cyklen væk. Hjelmen, sko og jakken er der stadig. Jeg kan ikke tro mine egne øjne. Min opmærksomhed har været væk i 3-5 min max. Grundig eftersøgning bagefter og bilkørsel til diverse stationer er uden resultat. Cyklen er sporløst forsvundet.

Cykeltyverier er ikke usædvanlige, men dette tyveri er lige godt utroligt fordi jeg var så tæt på og tyven har skullet agere inden for minutter. Hvem har nerver til det?

Mest sandsynligt er cyken allerede langt væk, men ser du min Specialized Shiv, så giv gerne besked," skriver Steffen Pierini Lüders til Rudersdal Avis.

"Cyklen har stor værdi for mig, fordi jeg har vundet tre verdens- og fire euromesterskaber på den, og jeg sidder som støbt i ét på den. Om lidt over en uge skal jeg forsvare mit verdensmesterskab på OL-distancen i Lausanne, men hvad jeg skal køre på må jeg til at finde ud af," skriver en ærgerlig Steffen Pierini Lüders ifølge Rudersdal Avis.

Publiceret 22 August 2019 15:50