Arkivfoto

Arkivfoto

Uhyggelig børnelokkersag: Mand forsøgte at køre skoleelev ned

Lokalområdet i Brørup ved Vejen er i chok efter en episode onsdag morgen. Her blev en dreng fra Brørup Skoles tredje klasse først forsøgt lokket med i en bil af en fremmed mand - dernæst forsøgt påkørt. Det skriver JydskeVestkysten.

Klokken var 07.35, da drengen, som kom cyklende på Byagervej, blev kontaktet af den fremmede mand i bil.

Manden standsede drengen og tilbød ham slik, hvis han ville køre med ham. Det nægtede drengen, og afslaget fik efterfølgende bilisten til at forsøge at påkøre ham.

Da drengen nåede i skole, meldte han straks episoden til skoleledelsen, som kontaktede politiet og informerede elevernes forældre via forældreintra.

"At bilisten er så insisterende, at han ligefrem forsøger at køre drengen ned bagefter, er meget bekymrende, men heldigvis er Brørup jo et lokalsamfund, hvor man står sammen i både gode og dårlige tider, så jeg er sikker på, at skolen og forældrene vil stå stærkt sammen efter det her og sikre, at børnene fortsat kan føle sig trygge, når de skal i skole," siger skoleleder i Brørup, Helle Lauridsen, til JydskeVestkysten.

Drengen har beskrevet børnelokkeren som: Mand, cirka 40 år gammel, har ikke ret meget hår på hovedet, kørende i en hvid bil formentlig af mærket Suzuki.

Kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 1-1-4 hvis du har oplysninger i sagen.

jn

Publiceret 22 August 2019 13:53