Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Drobot Dean - stock.adobe.com

Endnu en tandlægeklinik plyndret for kostbart udstyr: Rippet for 980.000 kroner

Af
Jacob Nielsen

Fyns Politi beder borgerne om hjælp, efter en tandlægeklinik på Søgaardsvej i Ringe torsdag aften havde ubudne gæster.

Under indbruddet, som fandt sted kort efter klokken 22, slap tyvene afsted med udstyr til en værdi på omkring 980.000 kroner. Det er tale om en fræser og en scanner.

Politiet vil meget gerne høre borgerne, om der er nogen, som har set noget mistænkeligt foregå i området, der kan hjælpe på sporet af gerningsmændene. Indbruddet skete præcis klokken 22.14 og foregik gennem et vindue, som blev aflistet, så ruden kunne tages ud.

Politiet beder samtidig borgere i området ved Ringe, der har videoovervågning, om at tjekke, om der skulle være optagelser, der forhåbentlig kan hjælpe politiet med at finde frem til gerningsmændene.

Tandlægeklinikker plyndres systematisk

Der har de seneste måneder været en voldsom stigning i systematisk tyveri fra tandlægeklinikker i hele landet, oplyser Forsikring & Pension, som anbefaler tandlægeklinikker at anbringe det ofte meget kostbare udstyr i sikrede rum, så tyvene ikke har så let ved at slippe afsted med tingene og også råder til at holde godt øje med uventede patienter, som pludselig dukker op i klinikkerne uden aftale.

Publiceret 23 August 2019 13:10